Choose language
РАЗРАБОТКА НА SALE.PEUGEOT.BG
 

Tarasoft изработи уеб сайт на Peugeot.bg - единственият официален вносител на Peugeot за България, София Франс Ауто се доказва като един от лидерите на пазара в продажбата на нови автомобили, подобрява постоянно сервизните си услуги и се стреми да предоставя обслужване на най-високо ниво. В складовете за резервни части се поддържат постоянно над 12 000 позиции. Този сайт е създаден, за да можете да получавате най-новата информация за продуктите и услугите, предоставяни от София Франс Ауто.

Уеб сайтът sale.peugeot.bg предоставя всички актуални обяви на леки, товарни и пътнически автомобили. С бутон лизингов калкулатор в реално време може потребителя да изчисли цената на автомобил, като може да зададе опция първоначална вноска и срок на лизинга.

www.sale.peugeot.bg
 

Подобни проекти
Ако горният проект не е точно това, което търсиш, провери тези тук!
 • Autopromo.bg
  В Tarasoft изработихме дизайна и програмирането на новия сайт за автомобили Autopromo.bg.
 • VM-LAW.BG
  Vm-law.bg е бизнес и информационен сайт, който предлага онлайн услуги, част от които са: регистриране на фирма, сделки с недвижими имоти, събиране на вземания и други.
 • Билдинг Експрес - 90Р ООД
  Tarasoft изработи уеб сайт на Билдинг Експрес - фирма започнала дейността си с проектиране, строителство, интериорен дизайн и обзавеждане на жилища
 • MOST Computers
  Уеб сайт на MOST Computers