Choose language

Референции

Когато другите говорят за нашите успехи!
BG Media Group

Изразяваме своята удовлетвореност от реализираните от Тара Софт проекти - създаване на нашите уебсайтове www.tractor.bg и www.fermer.bg.

 

В процеса на съвместната ни работа се убедихме, че фирмата разполага с екип от професионалисти, които се отнасят с бързина, качество и коректност към поетите ангажименти.

 

Благодарни сме на целия екип за добрите идеи и предложения и сме доволни от крайния резултат от нашето сътрудничество. Специални благодарности искаме да изразим към управителя на фирмата за вниманието, което отдели на проектите ни.

 

Освен, че ще продължим да ползваме компетентните услуги на Тара Софт, ние ги препоръчваме на всеки, който има нужда от професионални услуги в областта на тяхната дейност.

 
NovaFirma.bg

При съвместната ни работа срещнахме коректно и отговорно отношение от всички служители на дружеството и от неговия управител, като всички задания се изпълняват в срок и с необходимото високо качество.

Голяма сложност на заданието не е проблем за Тара Софт и изпълняваните от тях проекти не се ограничават до това, което вече е правено в България и света. Проектите се осъществяват с професионализъм и в договорените срокове .

С партньор като Тара Софт не е трудно да реализирате идеите си, независимо колко невъзможни ви се струват те. Предоставяните услуги винаги са на високо ниво, а реализираните проекти - на границата на възможното.

Със служителите на фирмата се работи приятно и без напрежение, те проявяват висок професионализъм в работата си и при реализиране на проектите.

Радвам се, че имахме щастието да изберем точно Тара Софт за изпълнение на нашия проект, защото този избор беше решаващ и помогна идеите ни да оживеят и да се развият до степен, до която не сме и мечтали да достигнат.

 
Дакс-96

Сред огромния избор от фирми предлагащи услуги, свързани с разработването на уебсайтове, се спряхме на Тара Софт, главно под влияние на получените добри отзиви за тях. Можем искрено да заявим, че с този наш избор, ние взехме най-правилното решение.

Бихме искали да изразим своята благодарност към целия екип на Тара Софт за професионализма, коректността и оказаното съдействие при създаването на нашата Интернет страница. По време на срещите ни внимателно бяха изслушани идеите ни, както за функционалността, така и по отношение на желаната от нас визия на сайта.

Въпреки, че предлаганите от нас продукти са доста специфични, екипът ни помогна много със съвети и предложения, които доведоха до по-висока функционалност на Интернет страницата ни и по-изчистен интерфейс.

Търпението и навременната реакция, с която екипа и управителя подходиха към нашите запитвания, улесниха до голяма степен взаимното ни сътрудничество, което се надяваме, че ще продължи и в бъдеще. Поставените срокове бяха не само спазени, но и в повечето случаи изпреварени, което по никакъв начин не беше за сметка на качеството на крайния резултат.

Пожелаваме на целия екип на Тара Софт още много успешни проекти и ги препоръчваме на всички като надежден партньор, разполагащ с екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели.

 
Digital Division

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Тара Софт.

 

Възложената задача бе реализирана в договорените срокове, качествено и професионално. Всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта бяха удовлетворени в следствие на бързата обратна връзка, която поддържахме с екипа и управителя на фирмата.

 

Диджитъл Дивижън препоръчва на всички Тара Софт като надежден партньор, разполагащ с екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели.

 
Samsung

С удоволствие бих желал да изразя личното си удовлетворение от работата с компания Тара Софт още от нейното създаване.

 

Тара Софт е била и все още е наш партньор в изработването на множество web-базирани B2B решения, свързани с популяризиране на нашите ИТ продукти. Всичко това винаги в рамките на поставените от нас срокове и в отговор на изискванията ни за високо качество и професионално изпълнение.

 

Екипът на Тара Софт са хора посветени и отдадени на своята работа, чудесни партньори и изпълнители. Хора, на които бихме разчитали и в нашите бъдещи проекти.

 

Горещо препоръчвам компанията Тара Софт като един надежден, отговорен, коректен, изпълнен с много нови идеи бизнес - партньор.

 
Ulla Popken Bulgaria

С тази референция, ние, екипът на "Ulla Popken", бихме искали да изразим нашето задоволство от сътрудничеството ни с Тара Софт.

Ulla Popken е бранд, лидер в макси модата, с магазини в целия свят. От месец май 2013 г., имаме възможността да покрием Facebook нуждите и на нашите български клиенти. За тази конкретна цел решихме да се доверим на Тара Софт и техният екип от професионалисти.

Екипът на Тара Софт участва в създаването и дизайна на страницата на "Ulla Popken" във Facebook за България. За период от само 4 месеца, благодарение на тях, ние достигнахме изключително бързо нарастващи показатели.

Тара Софт стана наш надежден партньор, с отлично изпълнение на проекта. Фирменото управление и техните служители са високо квалифицирани и компетентни, с отлични организационни умения. Изпълнението и технологиите, които използват, са иновативни и следват световните тенденции. Тяхната работа се характеризира с професионализъм и високо качество. Договорените срокове се спазват стриктно, независимо от сложността на проекта. Ние, също така, сме изключително доволни от резултатите и ефективната обратна връзка. Изразяваме нашата благодарност за изпълненито на съвместния ни проект.

Като се имат предвид горните факти, ще ви препоръчваме като партньор и на други компании, които се стремят към качествени продукти, като тези, които правите!

 
KidsSports

Изказвам откровена благодарност към екипа на Тара Софт за професионално свършената от Вас работа във връзка с нашите web-проекти. Вашата фирма се справя с професионализъм, бързодействие и неизчерпаеми креативни идеи по отношение спецификата и тематичната насоченост на двата ни уеб сайта - Kidssports.bg и Kidsarts.bg.

Чрез създадения позитивен дизайн и отлични функционалности, специално предназначени за нашите портали, мога спокойно и категорично да заявя, че успяваме да покрием целите и реализираме идеите си. Изпъкнахме и привлякохме вниманието на едни от най-популярните рекламодатели на пазара.

Следва заслужено да отбележа отзивчивостта и проявеното коректно отношение. Работата Ви се отличава с добра организация, отговорност и експедитивност. Безспорно проявявате богат професионален опит, висок потенциял, компетентност.

Постигнатите резултати от съвместната ни дейност са гаранция за Вашия висок професионализъм. Радвам се, че поддържаме добри и коректни взаимоотношения.

Искрено и с най-добри намерения препоръчвам услугите на Тара Софт.

 
Consulty Ltd.

Партньорството с Тара Софт ЕООД разширява възможностите за успешен бизнес.

 

Работим много години. Софтуерните разработки на Тара Софт ЕООД дават передимство и бърза адаптация в наситеното с информация интернет пространство. Задълбочени и безотказани, те допринасят за повишаване ефективността на работата в различни области.

 

С разработки на Тара Софт ЕООД, Консулти ООД обслужва без затруднения области с юридическа насоченост, авторско право, културни институции, сдружения и институции, дейности, свързани с дарения и инвестиции, с онлайн разплащания и други: consults.bg, bgyzvory.bg, ratan-bg.com, VasilLevskiMovie.com

 

Работата с Тара Софт ЕООД е удоволствие за всяка компетентна и специалицирана структура в икономиката, услугите, науката и културата.

 
Jongbel Media Solutions

Несъмнено, първото впечатление, което една съвременна компания, работеща в областта на цифровите медийни технологии, оставя в своите клиенти е базирано на дизайна и структурирането на корпоративния интернет портал. Освен корпоративно-ориентираното графично оформление, така необходимо за изграждане и запазване на клиентското доверие, автоматизацията стояща зад един динамичен интернет сайт е повече от необходима във времена на бързо изграждане и усъвършенстване на продукти и услуги.

Компанията Тара Софт успешно покри високите ни изисквания, както в графичен, така и в автоматизационен аспект, изграждайки новият ни интернет портал. Подмяната бе професионално планирана и изпълнена, запазвайки съществуващите поддържащи структури и системи. Екипът на Тара Софт успя по изключителен начин да вникне във вече изградените ни системи и се справи професионално с всички предизвикателства.

 
Le-droit-des-affaires.com

Като представител на утвърдена и широко разпространена френска информационна мрежа /Le-droit-des-affaires.com/, бих искала да изразя своята висока оценка за осъществените съвместни проекти с Тара Софт. Аз и моят екип от специалисти имахме удоволствието да се докоснем до политика на работа, която реализира проекти с използване на най-модерни средства и технологии, а така също предоставя и професионални услуги на едно истински качествено ниво.
Тара Софт ни доказа, че е надежден партньор, изпълнявайки отлично възложените й проекти.
Фирмата разполага с компетентно ръководство, висококвалифициран персонал и много добра организация на работата. Специалистите й са способни съвестно да изпълняват задания и технологии, които са иновативни и водещи в световен план. Работата им се отличава с професионализъм, стилна визия и съвременно излъчване. Спазват стриктно договорените срокове при високо качество на работа и голяма сложност на изпълняваните проекти. Изключително сме доволни и от бързата и резултатна обратна връзка с екипа.
Във връзка с гореизложеното бихме искали горещо да препоръчаме фирмата . Не за друго, а защото всяка организация заслужава да има привилегията и удоволствието да се довери на нейния професионализъм и отличителна креативност.

 
Antoanette - The Hair and Beauty Business

Антоанет ООД работи с фирма Тара Софт ЕООД, студио за уеб и графичен дизайн. През този период на съвместната ни работа, екип от професионалисти се грижи за нашата уеб страница, за изработка на фирменият сайт и удобен интерфейс.

 

Изключително сме доволни от:

1. Стриктно спазване на договорените срокове.

2. Решаване на възникнали в процеса на изработка и тестване проблеми, които не са отговорност на изпълнителя, но пречат на развитието на проекта.

3. Пълно съобразяване и разбиране на професионалните изисквания на клиента, съобразно спецификата на дейността и ценни съвети за оптимизирането на работата и на двете страни.

4. Поддръжката на сайта ни, гарантира нашето спокойствие и сигурност на данни и информация.

 

В заключение на горното, искам да препоръчам професионалните услуги на Тара Софт, като коректни партньори.

 
LABAT - секция на Институт по Електрохимия и енергийни системи при БАН

Секцията “Електрохимия на оловните акумулатори” към Института по електрохимия и енергийни системи при БАН има свой самостоятелен интернет сайт от средата на 2001 г. - labatonline.com. Сайтът е разработен и се обновява постоянно благодарение на общите усилия на двата колектива. Тара Софт извършва цялостната дейност по проектирането, създаването, внедряването и развитието на нашия интернет сайт.

 

Съвместната ни работа с ТараСофт протича ефективно и в добро разбирателство. С присъщия на възрастта им ентусиазъм и енергичност младите специалисти от колектива на ТараСофт откликват бързо и адекватно на нашите нужди и изисквания.

 

Считаме, че тяхното ниво на професионални знания и умения, както и персоналните им качества отговарят напълно на съвременните изисквания за изпълнение на този род услуги.

 
Оусъм Интерактив

Имам удоволствието да изразя своята персонална и партньорска благодарност за професионално свършената от Вас работа върху нашите проекти. Вашата фирма се справя с професионализъм, бързодействие и много идеи.

За мен, като управител на AWSUM Interactive е истинско удоволствие да работя с Вас. Бих искал да Ви благодаря и за Вашата прецизност и съвременен начин на мислене, който е най-важната част в полето на професионална демонстрация на творчество.

Имайки предвид представените по-горе факти ще Ви препоръчам като партньор и на други компании, търсещи качествени продукти, каквито правите за нас.

 
Handy

Тара Софт изградиха нашите корпоративни уеб сайтове със стилна визия и съвременно излъчване, което предразполага клиентите да прегледат в детайли информацията за Хенди Тел и нашите продукти.

Системата за управление на съдържанието се отличава с изключително удобен интерфейс и позволява лесно и безпроблемно администриране на съдържанието. Изключително сме доволни от бързата обратна връзка при общуването ни с екипа на фирмата. Продължаваме да разчитаме на тях за поддръжка и доразвитие на сайтовете, както и за изграждането на още няколко проекта.

Препоръчваме Тара Софт като надежден партньор на всеки, който се нуждае от професионално уеб решение.

 
imoti.net

Благодарение на фирмата ние развиваме бизнеса си доста успешно, като се налагаме като портал No1 в сферата на недвижимите имоти в България.

От Тара Софт получаваме съдействие в следните насоки:
• Консултации, свързани с новите технологии и възможностите им за интегриране в нашия бизнес;
• Проектиране и рализация на зададените нововъведения;
• Осъществяване на постоянна софтуерна поддръжка и доразвитие;
• Реализация на нови проекти с цел популяризиране на нашия бизнес.

Искрено препоръчваме услугите на фирмата.

 
DarikWeb

Съвместната ни работа с фирма Тара Софт започна през 2007 г., когато стартира разработката на нашия блог сайт www.log.bg.

Ние ценим цялостното им обслужване, което не се състои само в разработване на нашите Интернет сайтове, а също включва и поддръжката на платформата необходима за тях. Дори след като сайтовете бяха пуснати в действие, ние продължаваме да правим подобрения във функционалността и да добавяме още елементи, които произтичат от ежедневните ни нужди свързани с по-доброто обслужване на нашата аудитория.

До този момент ние не еднократно сме се убедили в правилния избор, който сме направили започвайки да работим с Тара Софт по тези проекти, които са от голямо значение за цялостната ни дейност и онлайн представяне.

 
Списание Digital

Екипа на Тара Софт беше много ефективен в разбирането на спецификата на нашите корпоративни нужди и предложи решения за реализация, доразвитие и улесняване на комуникацията. В процеса на изграждане на нашата бизнес информационна система получихме много конструктивни идеи, намерили по-късно приложение.

Ние ценим цялостното им обслужване, заинтересованост и възможност за откликване за всякакви възникнали проблеми. До този момент ние сме се убедили в нашия правилен избор да работим с фирма Тара Софт.

 
Digiteq

Взаимоотношенията на Диджитек ООД с фирма Тара Софт датират откакто стартира проектът digiteq.com - изграждане и внедряване науеб сайт за електронна търговия. За времето на съвместната ни работа фирма Тара Софт демонстрира висок професионализъм. Всички наши изисквания по организацията на продуктите в сайта бяха изпълнени точно и професионално.

Следва да отбележим отзивчивостта на екипа на Тара Софт, ангажиран с разработката и внедряването на проекта. Работата им се отличава с добра организация, отговорност и експедитивност.

Постигнатите резултати от съвместната ни дейност с Тара Софт са гаранция за техния висок професионализъм. С фирмата поддържаме добри и коректни взаимоотношения.

 
Имоти БГ

По време на съвместната ни работа вие показвате богат професионален опит при проектирането, изготвянето и консултирането относно нашите web-проекти.

При съвместната ни дейност Вашата фирма проявява висок потенциaл, ангажираност към проектите, компетентност и професионализъм.

Изказвам своята и на целият работен колектив благодарност към екипа на Тара Софт за професионално свършената от Вас работа върху нашите проекти. Вашата фирма се справя с професиоанализъм, бързодействие и много идеи.

 
MOST Computers

Съвместната работа между ТАРА-СОФТ и МОСТ Компютърс ООД датира от 1998г. През този период съвместно сме разработили множество web базирани програмни приложения предназначени за оптимизация на бизнес процесите в МОСТ Компютърс.

Основните черти отличаващи ТАРА-СОФТ от техните конкуренти:
ТАРА-СОФТ ВИНАГИ завършват проектите си в СРОК; ТАРА-СОФТ имат оптимизирана организация на работата; ТАРА-СОФТ постигат кратки срокове за изпълнение на проектите; Процеса на комуникация с клиента също е оптимизран, което спестява много време и излишни разговори; При формирането на екипи за обслужване на клиентите ТАРА-СОФТ проявяват изключителна гъвкавост спрямо изискванията на клиента и те са тези, които се съобразяват с изискванията на заданието и не е необходима „адаптация” към техните възможности; Съществено предимство на ТАРА-СОФТ е това, че те винаги вникват в процесите обект на програмиране и много често предлагат идеи, които сериозно надвишават първоначалните изисквания на заданието.

 
Blogmedia.bg

Благодарение на фирма Тара Софт изградихме успешно и продължаваме да развиваме Интернет порталите NewCar.bg, KOLA.bg, AutoBlog.bg, MotoBlog.bg, TravelBlog.bg, MamaBlog.bg, FashionBlog.bg, TechBlog.bg, Funny.bg и Blog Catalog. През целия процес на реализация, фирмата даваше идеи, консултираше ни и предлагаше възможни решения, за да могат да се осъществят тези проекти.

 
Българска Телеграфна Агенция

Тара Софт е доказала, че е надежден партньор, изпълнявайки отлично възложените й проекти.

Фирмата разполага с компетентно ръководство, висококвалифициран персонал и много добра организация на работата. Специалистите й са способни качествено да изпълняват задания и технологии, които са иновативни и водещи в световен план. Работата им се отличава с професионализъм и високо качество. Спазват стриктно договорените срокове при високо качество на работата и голяма сложност на изпълняваните проекти. В редките случаи, когато се налага техническа поддръжка, тя се извършва бързо и професионално. Изключително сме доволни и от бързата и резултатна обратна връзка с екипа.

 

Изразяваме своята висока оценка за осъществените съвместни проекти. Тара Софт ги осъществи с използване на най-модерни средства и технологии, а така също предоставя и професионални услуги, като консултации, инсталиране, обучение и сервизно обслужване. Чрез изградените информационни системи БТА започна повсеместното използване на компютърна техника за обслужване на дейността си.

 

Във връзка с гореизложеното бихме искали горещо да препоръчаме фирмата и смятаме, че за всяка организация би било привилегия и удоволствие да се довери на нейния професионализъм.

 
Българска Телеграфна Агенция

По задание на БТА фирма Tara Soft разработи следните приложения:

 

  • Приложение за поддръжка на информационния и снимков материал на БТА - News Web.
  • Приложение за обслужване на снимковите материали на редакция Пресфото.
  • Система за автоматизация на счетоводните и отчетни дейности в издателския комплекс на БТА.

 

Продуктите, създадени от Tara Soft за БТА, заслужават висока оценка. Те осигуряват модерни и сигурни способи на обработка и разпространение на информация и подпомагат работата на основни звена на агенцията. Продуктите са съобразени със специфичните изисквания на БТА, произтичащи от особеностите на информационната дейност на една осведомителна агенция и напълно задоволяват тези изисквания. В сътрудничеството си с БТА Tara Soft показа коректност, отзивчивост, бърза реакция, гъвкавост и неизменна готовност на изпълнява извънредно възникнали задачи и да предлага нестандартни решения.

 
Българска Телеграфна Агенция

Българска телеграфна агенция изказва задоволството си от продължителната съвместна работа с "Тара Софт".

Благодарение на специалистите на фирмата, в БТА се внедриха множество нови технологии и приложения като:

  • система за управление на новинарския поток;
  • интернет базирана информационна система за продажба на материалите на БТА (новини, снимки, справочна информация);
  • интернет сайт с динамично съдържание;
  • система за управление на електронни архиви;
  • и много други.
 
Българска Телеграфна Агенция

Българска Телеграфна Агенция (БТА) удостоверява, че фирма Тара Софт е разработила и внедрила "Информационна система за оптимизиране дейността на Дирекция ИТ, свързана със системата за качество ISO 9001:2000" за нуждите на БТА. Програмният продукт е успешно реализиран и внедрен в Дирекция "Информационни технологии", и чрез него работят над 25 служители на Българска Телеграфна Агенция, за което последната разполага с необходимата документация.

 
Синергон Кард Сервиз

Тара Софт разработи и внедри за нуждите на нашето дружество корпоративен интернет сайт, заедно с интернет сървър и мейл сървър. Поради спецификата на нашата дейност бяха разработени и внедрени комуникационен сървър и информационна система, предназначена да обслужва онлайн нашите клиенти.

Тара Софт разработи необходиния софтуер в договорените срокове и след тестове в реални условия внедри успешно посочените системи. Беше извършено обучение на обслужващия персонал и предоставени съответните инструкции за работа със системите.

Реализираните системи работят успешно повече от две години. През този период не са възниквали сериозни проблеми в работата на системите. Специалистите на Тара Софт са реагирали винаги навреме при възникване на текущи въпроси от оперативен характер.

 
Ритейл Инженеринг

С фирма "Тара Софт" сме установили дългогодишни взаимоотношения при разработката на програмни продукти за управление дейността на бензиностанции, търговски обекти и складови стопанства. Успешното сътрудничество в посочените области ни дава основание да считаме фирма "Тара Софт" за надежден и отговорен партньор. На "Тара Софт" сме поверили голяма част от дейностите, свързани с проектиране, разработване, доразвитие и поддръжка на информационните и управляващи системи предлагани от нашата фирма.

Съвместната ни работа с "Тара Софт" ни убеди в способностите на екипа и неговата креативност, които съответстват на нуждите на нашата фирма при разработка на специализирани програмни решения. Постигнатите резултати потвърждават, че сме направили правилният избор.

 
Съвет за Електронни Медии – СЕМ

Съветът за електронни медии благодари на вашия екип за качественото изпълнение, съгласно уговорените предварително срокове. Интернет сайтът на СЕМ е изработен професионално, с добър дизайн и изцяло динамично управление на съдържанието. За нас беше и ще бъде удоволствие да работим с "Тара Софт" за в бъдеще.

 
СФБ Капиталов пазар

С настоящата референция изразяваме удовлетворението си от дългогодишната съвместна работа с фирма Тара Софт.

Екипът на Тара Софт участва в проектирането и създаването на първата компютърна система за офериране на ценни книжа за нуждите на извънборсовия капиталов пазар, базирана на Интернет-технологията SEQUIS - (Securities Quoting Information System).

Тара Софт се включи и в разработката на WEB-интерфейса на Информационната система за българските предприятия (BEIS) - една от първите в България достъпни чрез Интернет информационни системи с фирмена информация.

Днес потребители използват продуктите на Tara Soft