Choose language

Реализиране на периодични игри с награди

поръчай за своя бизнес
  Сподели във Facebook   Добави в Twitter

Със специално създадени Facebook приложения, можете да създадете един мини промо сайт в най-популярната социална мрежа, чрез който да информирате клиентите си за своите продукти и услуги, да въвеждате на пазара нови продукти и да ги промотирате в най-горещата презентационна точка.

За последните три години Тара Софт създаде повече от 100 Facebook приложения. Това ни прави една от българските софтуерни компании, която има най-много знания и опит в производството на Facebook приложения. Информационно табло, презентационна игра, промоция с отстъпки или подаръци - ние можем да създадем всичко това за вас, на едно високо професионално ниво и изключително конкуретни цени. Също така помогнахме в създаването и професионалната поддръжка на множество Фейсбук страници, които постигнаха невероятен ръст на лоялните си потребители и клиенти.

За нас най-важните неща за едно Facebook приложение са:

  • Интересна концепция – За популяризиране на Facebook страницата и повече нови "Харесвания";
  • Креативен дизайн - Повишава имиджа на бранда;
  • Повишаване лоялността на клиентите чрез различни промоции, отстъпки и подаръци;
  • Честен и позволен метод за набавяне на имена, имейли, възраст и пол от феновете - когато те приемат условията за ползване на апликацията.

Всички Фейсбук апликации, които сме създали, са допринесли за увеличението на параметрите “Page Likes”, “Talking About”, “Post Reach” и “Engagement” в страниците, като в повечето случаи това увеличение е 50-1000%, в зависимост от първоначалната големина на страниците. Паралелно с това, ако в приложенията има външни препратки към сайта на клиента, посещаемостта му също се увеличава с около 50%. Според нашия опит, ако цялостната кампания е разработена и планирана правилно, професионалната поддръжка на Фейсбук страница, в комбинация с периодични Фейсбук игри и ударни рекламни кампании във Фейсбук, дават прекрасни резултати и гарантиран и постоянен ръст на всички параметри.

Разполагаме с готови “low cost” решения за Фейсбук наградни игри, но можем да предложим и специална разработка на приложения, според Вашите нужди и желания.

Днес потребители използват продуктите на Tara Soft