Choose language

Facebook support

Order for your business
  Facebook’ta paylaşın   Twitter’da takip et
След като Facebook създаде от света едно голямо социално средище, е немислимо вашият бранд да не бъде част от тази платформа. И ако онлайн пространството е медията, в която ще получите най-коректна възвръщаемост на рекламния си бюджет, то Facebook e най-работещата PR среда.
 
Това е мястото, в което ежедневно имате възможност да говорите с потенциалните си клиенти, да получавате навременна информация за техните очаквания и нагласи и да популяризирате своите продукти и услуги.
 
Това е вашият микросвят. Мястото, чрез което можете не просто да достигнете до целевата си аудитория, а да разговаряте за ежедневните й проблеми и нейните нужди. От корпоративната си страница вие лесно ще превърнете своите клиенти в приятели на марката. Последната финансова криза, с която живеем вече близо пет години, ни научи, че пазарът не е безграничен, и ако не ориентираме продуктите и услугите си към определена целева аудитория, ние много бързо ще спрем да сме участници в него.
Създателят на Facebook достига отрано до тези изводи, затова и до днес няма достатъчно конкурентна алтернатива на социалната мрежа. Чрез нея бързо и лесно можете да рекламирате своите продукти и услуги, да създавате прогнозни планове за предстоящите си кампании и ежедневно да комуникирате със своите настоящи и потенциални клиенти.
 
Но за да работи тя за вас, трябва да бъде ежедневно поддържана от специалисти, които не просто да я запълват с директно търговско съдържание, а разговарят с клиентите ви за техните нужди, всяка сутрин да ги карат да се усмихват и всяка вечер да им пожелават “Лека нощ”. За това е от изключително значение да не оставяте вашия микросвят в ръцете на хора, които не дишат и не горят в огъня на социалните мрежи. 
Bugün kişi Tara Soft ürünleri kullanmaktadır